Workshop gezond schoonmaken in het Mama Café Delft

Op woensdagochtend 10 december komt BabyBeGood langs bij het Mama Café Delft om te praten over gezond schoonmaken zonder onnodige schadelijke stoffen in een huis met kindjes. Ecover maakt schoonmaakmiddelen zonder onnodige schadelijke stoffen. 

Quiz, kadootjes en lekker spelen  
Tijdens een korte quiz maken de jonge ouders op een leuke manier kennis met de onderwerpen van veilig en gezond schoonmaken in huis. ‘Je wilt als ouder dat het huis goed schoon is voor de kindjes maar niet iedereen let op de schadelijke stoffen die daarbij vrij kunnen komen’ zegt Tamara Hijl van BabyBeGood. Daarnaast krijgen alle mama’s en papa’s een goodiebag mee naar huis.

Vorig jaar kwam Tamara Hijl al eens bij het Mama Café Delft langs. Er was toen veel belangstelling voor haar workshop rondom schoonmaken en het was een zeer geslaagde ochtend! Er werd toen een mooie tas verloot met Ecover schoonmaak producten. Emmy (mama van Gijs) was de gelukkige winnaar!  Mama Café Delft 
Het Mama Café Delft heeft als doel om een laagdrempelige ontmoetingsplek te zijn voor aanstaande en kersverse ouders en hun kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Veel ouders hebben te maken met onzekerheden in de zo belangrijke eerste levensjaren van een kind. Door het samenbrengen van ouders ontstaat er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en vriendschap op te bouwen. Voor de kinderen wordt er bij het Mama Café ook van alles georganiseerd, van een muziekconcert tot knutselen en is er veel ruimte om samen te spelen.
BabyBeGood Academie
Deze workshop is een onderdeel van de BabyBeGood Academie. De academie is voor jonge ouders (in spé) die geïnteresseerd zijn in een gezonde leefstijl voor zichzelf en hun kinderen. De workshops worden op diverse locaties gegeven door heel Nederland.