Even voorstellen: Irene Elisa van der Meer van Creatieve KinderYoga

Zaterdagochtend 28 februari hoop ik, Irene Elisa, jou als gezellige ouder(s) met jullie lieve kinderen in mijn nieuwe rol als gastvrouw te kunnen verwelkomen. Het Mama Café Delft heeft mij uitgenodigd om alvast iets over mezelf te schrijven zodat jullie weten wie ik ben en wat ik doe. 

Naast het geven van kinderyogalessen en kinderyogaworkshops aan mama’s & kinderen samen bij Creatieve Kinderyoga in Delft, heb ik al vele jaren mijn eigen kindercoachpraktijk. Ik ben gespecialiseerd in hooggevoeligheid (hsp) en meervoudige intelligentie. Door mijn heldervoelendheid ben ik ook in staat om foto’s en energie te ‘lezen’ en geef ik energiebehandelingen om energieblokkades op te heffen en weer door te laten stromen. 

Wat ik nog meer graag doe? Genieten samen met mijn lieve man Bart en Rhodesian Ridgebackhond Zarah, yoga, mediteren, sporten en nieuwe verbindingen maken in de vorm van elkaar ontmoeten en het delen van elkaars ‘kennis’/ervaringen, bijvoorbeeld bij dit gezelligste ‘Café’ in Delft. Ik hoop op 28 februari ook jou, samen met je kindje te kunnen ontmoeten! 

Hartelijke groeten, Irene Elisa van der Meer