Het Mama Café Netwerk gaan naar de Negenmaandenbeurs!

In februari 2015 vindt voor de 30e keer de Negenmaandenbeurs plaats in Amsterdam RAI. Het Mama Café Netwerk organiseert hier het Mama Café XL! En ook wij, Mama Café Delft, zijn hierbij aanwezig als gastvrouwen van de 48000 (aanstaande) ouders die het Mama Café XL komen bezoeken.

We bieden hier een aangename, gezellige en inspirerende plek op de drukke beurs waar moeders elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen onder het genot van een kop thee of glas fris. Vergelijkend met het Mama Café dat we zelf organiseren, alleen een stukje groter ;-). Naast dat het aanwezig zijn en helpen op de beurs een geweldige persoonlijke ervaring is zet dit evenement het concept van een Mama Café goed op de kaart in Nederland.

Dit zal ervoor zorgen dat lokale Mama Cafés kunnen groeien en het Mama Café Netwerk ons straks als overkoepelend initiatief nog beter zal kunnen ondersteunen.

Mama Café Delft is op woensdag 25 februari van 11.00-18.00 uur aanwezig. Dit is tevens de openingsdag van de beurs en van het Mama Café XL.