Mama Café Delft Marktplaats

Heb jij al een wieg? En wat doe je met de kleertjes die niet meer passen? Geef je ze weg of zet je ze misschien op marktplaats? Voor het geval je het nog niet wist; het Mama Café Delft heeft sinds kort ook een eigen online marktplaats. 

Voor mij, moeder van een dochter van bijna 4 jaar oud, is het Mama Café een leuke manier om andere ouders te ontmoeten en de marktplaats maakt het nóg leuker. Berichtjes over een weer, moeders met kleine kindjes aan de deur. De een komt gezellig binnen en onze dochters willen meteen wel met elkaar spelen. Nu geen tijd, andere keer? Een ander vertelt haar levensverhaal bij ons in de gang. Boeiend en goed om dingen met elkaar te delen. Met een andere moeder spreek ik af om naar de komende Mom’s Night Out te gaan. Fijn om elkaar nog beter te leren kennen. 

Al vanaf het begin is het druk op de Marktplaats groep. Kleding, speelgoed, boeken, maar ook boxen en positiekleding worden aangeboden. Iedere dag melden nieuwe leden zich aan: op dit moment staat de teller al op 149. Zelf heb ik al twee dozen vol producten verkocht. Voordeel is dat deze marktplaats toegankelijker is dan de commerciële variant en door het besloten karakter vertrouwder aanvoelt. Om de marktplaats te bezoeken heb je namelijk een Facebook-account nodig en wordt je toegelaten door de beheerders van de groep. 

Belangstelling gekregen? Wordt dan nu lid van de Mama Café Delft Marktplaats via https://www.facebook.com/groups/1465637407030449/


Auteur: Marisa
Foto: Photl
Verschijningsdatum: 16 januari 2015