Even voorstellen: Arja van der Pot van Via Viela Delft

Op woensdagochtend 15 april komt Arja van der Pot van ViaViela Delft langs bij het Mama Café Delft om ons deze bijeenkomst te ondersteunen als gastvrouw. Arja is sinds lange tijd al een betrokken Delftse ondernemer die het Mama Café Delft een warm hart toedraagt. We vinden het dan ook erg leuk dat de ouders & kinderen die bij het Mama Café Delft langskomen haar op deze manier kunnen ontmoeten. Hieronder stelt Arja zich aan jullie voor:

Beste moeders,

Graag stel ik me even aan jullie voor. Mijn naam is Arja van der Pot, ik ben 51 jaar, moeder van drie inmiddels volwassen kinderen en sinds 2006 franchisenemer bij Gastouderbureau ViaViela B.V.. Het kantoor van mijn vestiging ViaViela Delft bevindt zich aan de Koornmarkt. 

Op woensdag 15 april hoop ik jullie te ontmoeten bij Taste, waar ik dan mag meehelpen om jullie en jullie kinderen een leuke ochtend te bezorgen. Wellicht weten jullie het al, maar gastouderopvang is, naast opvang in een kinderdagverblijf, één van de erkende vormen van kinderopvang. Bij een gastouder ontvangt je kindje heel veel persoonlijke aandacht in een huiselijke sfeer met max. 5 kindjes tegelijk en vaak zijn flexibele breng- en haaltijden goed mogelijk. Daarnaast is gastouderopvang ook heel goed betaalbaar! Bij ViaViela staat goede dienstverlening hoog in het vaandel en vinden we persoonlijk contact erg belangrijk, dus ik kom graag eens bij je langs om al je verdere vragen te beantwoorden en voor je op zoek te gaan naar jouw ideale gastouder!

Groeten,
Arja van de Pot
Arja van der Pot