Even voorstellen: Christi Veldhuis - van Essen van KitchenHugs

Heb je al eens gehoord van de Webshop KitchenHugs? De vrouw achter deze webshop is Christi, mama van een eigenwijs meisje van alweer 17 maanden oud. Misschien heb je haar al eens ontmoet tijdens een van de Mama Cafés als bezoeker. KitchenHugs verkoopt allerhande spullen voor duurzaam koken, eten en drinken. Voorbeelden zijn mooie emaillen pannetjes, bijenwasdoek, lunchtrommels, waterflessen en kinderservies. Naast het runnen van deze webshop is Christi 4 dagen in de week onderzoeker Bedrijven en Biodiversiteit bij het PBL.

Christi: “Veel van de keuzes die ik binnen het assortiment voor KitchenHugs maak, hebben ook te maken met wat mij binnen mijn eigen leven en gezin bezig houdt. Zorgen over leefomgeving en gezondheid waren de reden om met de KitchenHugs te starten, met een nadruk op BPA-vrije en Teflonvrije artikelen. Met een steeds drukker wordend gezinsleven, merk ik dat er ook steeds meer verantwoorde producten bijkomen die ook gewoon praktisch, handig en vooral ook leuk zijn.

Met mijn webshop zoek ik ook bewust lokale betrokkenheid. Dit doe ik bijvoorbeeld door in Delft gratis te bezorgen, samen te werken met andere Delftse webshops, en door de samenwerking met het Mama Café Delft. Verder komen er binnenkort ook 2 afhaalpunten voor bestellingen in Delft
.“

Op zaterdagochtend 25 april komt Christi het Mama Café Delft ondersteunen als gastvrouw, mocht je vragen hebben over de artikelen van KitchenHugs, iets speciaals zoeken of de nieuwste producten eens willen bekijken? Kom dan langs!

Christi en haar dochter