Even voorstellen: Haley Lancaster van Lancaster Bedrijfspsychologie

Woensdag 18 maart komt Haley Lancaster langs bij het Mama Café Delft in de rol van gastvrouw. Zij zal deze ochtend alle (aanstaande) ouders en kinderen verwelkomen. Daarnaast beantwoordt ze graag alle vragen die jullie voor haar hebben en denkt ze graag met je mee rondom vragen waar jullie tegenaan lopen in het ouderschap van jonge kinderen.

Haley is een organisatiepsychologe en ervaren in het werken met professionals om effectiever om te gaan met vraagstukken waar ze tegen aanlopen. Vanuit haar eigen bedrijf Lancaster Bedrijfspsychologie werkt ze met vrouwen om hen een authentieke en zelfverzekerde stijl van leidinggeven en seniority te laten te ontdekken en handvaten te geven om op te voorgrond te treden. Van oorsprong komt Haley uit Nieuw Zeeland, maar ze is in Nederland opgegroeid, waarna ze in Engeland is gaan studeren. Na 15 jaar in Engeland heeft ze zich in 2013, met haar Engelse man en twee dochters, in Delft gevestigd.


Al eerder kwam Haley langs bij het Mama Café Delft. Op 8 oktober 2014 verzorgde zij voor ons een inspiratiesessie  rondom veerkracht van jonge ouders in het kader van de Week van de Opvoeding. De sessie was genaamd 'Ik tel tot 10... dingen waardoor ik mij vitaal voel'. In de inspiratiesessie ontvingen ouders handvaten om hun veerkracht te versterken en zich vitaal te voelen. Een gezinsleven met kinderen, vooral jonge kinderen, is druk en vermoeiend. Meestal kunnen jonge ouders hier goed mee omgaan. Soms ervaar je echter wel eens een dip in je energie, gaat alles je wat moeilijker af of raak je sneller geïrriteerd. Haley bespreekt met ouders wat het verschil is tussen de vitale en de wat lastigere dagen en hoe ouders hier zelf invloed op kunnen hebben.


Inspiratiesessie Veerkracht 8 oktober 2014