Even voorstellen: Ivonne Brans van 'Ivonne Brans Professional Organizer'

Op de ochtend van woensdag 11 maart zal Ivonne Brans als gastvrouw alle bezoekende (aanstaande) ouders & kinderen verwelkomen bij het Mama Café Delft. Hieronder lees je meer over Ivonne en haar werkzaamheden.

Ivonne Brans is Professional Organizer en werkplekadviseur. Zij geeft adviezen over timemanagement, stresspreventie en woning- en werkplekorganisatie. Zij leert haar cliënten overzicht te krijgen over hun spullen en ruimte, hun papieren en tijd, hun mail en computer. Zij leert haar cliënten keuzes te maken en structuur aan te brengen in hun manier van denken en werken. Hierdoor besparen zij tijd en worden zij productiever. Met als direct resultaat: meer energie en meer tijd om te genieten.

De link naar ouderschap lijkt vanuit bovenstaande omschrijving misschien ver te zoeken, maar niets is minder waar! Ivonne werkt namelijk voor iedereen die denkt “Help, hoe verder?” of “Wat zou het fijn zijn als iemand me hierbij zou kunnen helpen”. Ook als jonge ouders kun je wat extra hulp, tips en handvaten waarschijnlijk goed gebruiken! Met jonge kinderen heb je vaak het gevoel dat je tijd tekort hebt om alles te managen rondom het gezin, huishouden, sociaal leven, en werk. Daarnaast komen er als je kinderen hebt ongemerkt heel veel extra spullen en speelgoed je huis in. Hoe houd je het huis enigszins georganiseerd met al die extra spullen en de kinderen die elke dag alles uit de kast trekken? Hoe zorg je dat je je tijd en energie ook kunt besteden aan leuke uitstapjes en activiteiten met kinderen en gezin in plaats van aan het huishouden?

Zijn dit herkenbare vragen voor je? Als professional organizer en als moeder van vier kinderen kan Ivonne ons hier ongetwijfeld allerlei handige tips over geven! Zij verzorgde vorig jaar op 11 juni 2014 al een workshop voor het Mama Café Delft rondom het onderwerp 'opruimen met jonge kinderen van 0-4 jaar oud'. Een inspirerende ochtend voor de aanwezige moeders. Want soms lijkt het alsof je als kersverse moeder de hele dag niks anders meer aan het doen bent behalve opruimen. Met de tips van Ivonne leerden we om  meer balans in te vinden en al vanaf heel jonge leeftijd kun je kinderen bij het opruimen betrekken. Want opruimen is toch echt een vaardigheid die je moet leren!

Heb je vragen voor Ivonne rondom overzicht, structuur en meer tijd creëren en de diensten die zij aanbiedt als professional organizer dan beantwoord ze die deze tijdens de ochtend van 11 maart graag!

Ivonne Brans verzorgt workshop 'Opruimen met jonge kinderen' bij het Mama Café Delft op 11 juni 2014.