Even voorstellen: Marga van Holsteijn van Praktijk Trotse Moeders

Op zaterdagochtend 28 maart staat Marga van Holsteijn voor jullie klaar als gastvrouw bij het Mama Café Delft. Daarnaast gaat ze graag met jullie in gesprek als er vragen zijn rondom opvoeding, ouderschap en de diensten zij aanbied in haar Praktijk Trotse Moeders. Hieronder stelt ze zich alvast aan jullie voor: 

"Ik ben Marga van Holsteijn, holistisch gezinstherapeute bij Praktijk Trotse Moeders. Ik help moeders die worstelen met een lastige opvoedsituatie, waarbij ik voornamelijk met Individuele Opvoedopstellingen en Spiegelkind werk. Dit zijn krachtige en liefdevolle methodes voor meer verbinding, harmonie en plezier met je kind. Ik vind het erg leuk om als gastvrouw de trotse moeders van het Mama Café te ontmoeten!"

Het is goed mogelijk dat je Marga van Holsteijn al eerder hebt ontmoet bij het Mama Café Delft. Sinds de start van het Mama Café Delft in februari 2012 is zij al nauw betrokken bij het Mama Café en draagt ze ons een warm hart toe. Op 30 mei 2012 was zij bijvoorbeeld de allereerste professional die een workshop verzorgde voor de bezoekende moeders tijdens een Mama Café ochtend. Hieronder lees je een review uit 2012 over deze ochtend:

"Marga van Holsteijn van Praktijk Trotse Moeders heeft tijdens de afgelopen speelgroep bijeenkomst van woensdag 30 mei een workshop voor het Mama Café Delft verzorgd. Dit was de eerste keer dat er een activiteit plaats vind tijdens een speelgroep bijeenkomst dus dat was spannend maar ook hartstikke leuk! Er waren veel mama's op af gekomen en de workshop werd goed ontvangen. Marga heeft de mama's die hebben deelgenomen aan de workshop via diverse oefeningen een goed beeld kunnen geven van de inhoud van de cursussen die zij aanbiedt in haar Praktijk Trotse Moeders. Voor mij waren er twee oefeningen die er uit sprongen: een oefeningen waarin je gezamenlijk een mandala tekende en een kaartspel over vooroordelen. Uit de eerste oefening leerde ik over de hoeveelheid ruimte die ik nodig heb in een interactie met anderen en dat dit kan verschillen per persoon waar je contact mee hebt. De tweede oefening gaf voor mij aan dat men vaak vooroordelen hanteert zonder daar bewust van te zijn of zich te realiseren dat het een vooroordeel is."

Tot slot kun je Marga ook ontmoet hebben op het openingsevent van 31 mei 2014 ter ere van de verhuizing van het Mama Café Delft naar de locatie Plukkebol aan de Raamstraat 65. Marga was hierbij aanwezig met een stand op de informatieve minimarkt.

Marga van Holsteijn 30 mei 2012
Workshop 30 mei 2012 bij Mama Café Delft

Marga van Holsteijn 31 mei 2014 op het Openingsevent