Even voorstellen: Nellie Ochtman van Natuurlijk Begin

Mijn naam is Nellie Ochtman en op zaterdag 30 mei ben ik één van jullie gastvrouwen bij het Mama Café. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie te ontmoeten en te zorgen dat alles goed verloopt. Zelf ben ik mama van twee jongens die alweer 'te groot' zijn voor het Mama Café: Otto van negen en Loek van vijf jaar. Naast de zorg voor mijn zonen heb ik een eigen bedrijf: Natuurlijk Begin.

Vanuit Natuurlijk Begin geef ik in de eerste plaats zwangerschapscursussen aan stellen. Ik vind het fantastisch om met zwangeren en hun partner mee te leven in de periode naar de bevalling toe. En om er een waardevolle bijdrage aan te leveren dat zij die bevalling en de kraamtijd samen ontspannen en met vertrouwen tegemoet gaan. Als de baby er is kunnen ouders bij mij een cursus Shantala Babymassage volgen en advies krijgen over het dragen van de baby in een draagdoek en/of voorgevormde drager.