Mama CaFEEST bij Plukkebol kinderopvang

Op zaterdag 27 juni is het feest! Het Mama Café Delft organiseert die dag van 10.30 tot 12.30 uur het Mama CaFEEST bij Plukkebol kinderopvang aan de Raamstraat 65. Zij vieren dan het 1-jarig jubileum van hun succesvolle samenwerking. Sinds een jaar vindt er twee keer per maand een Mama Café ochtend plaats in het gebouw van Plukkebol vlak achter het station. Het Mama CaFEEST wordt een spetterend feestje voor alle ouders & kinderen uit Delft. 

Het Mama CaFEEST
Tijdens het Mama CaFEEST is de Westerhonk speeltuin afgehuurd. Via de groene buitenruimte van Plukkebol kunnen ouders en kinderen de speeltuin in voor extra veel buitenspeelruimte! Kinderen kunnen zich laten schminken door Tamara de Bel, professioneel fotografe Regina Bachem is aanwezig voor familie fotoshoots tegen een kleine vergoeding, en muziek op schoot docente Felice van der Sande sluit het evenement af met een muzikale activiteit. Entree is gratis, maar er wordt wel gevraagd of bezoekers een gerecht, snack of lekkers mee nemen voor het American Buffet. Voor drankjes wordt gezorgd!

Over het Mama Café Delft
Het Mama Café Delft is een ontmoetingsplek voor (aanstaande) ouders en hun kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar oud uit Delft en omgeving. Zij kunnen drie ochtenden per maand geheel vrijblijvend samenkomen op de twee locaties die het Mama Café Delft ter beschikking heeft. Tijdens deze speelochtenden worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd voor zowel de kinderen als hun ouders. Alle speelochtenden worden begeleid door een gastvrouw, meestal een betrokken moeder, die de (aanstaande) ouders en hun kinderen welkom heet, er voor zorgt dat ze zich thuis voelen en hen van een drankje en wat lekkers voorziet. Kosten voor consumpties zijn €2,50 per gezin per keer.

Over Plukkebol kinderopvang
Plukkebol kinderopvang is een organisatie met locaties dichtbij het Centraal Station van Delft en in de TU wijk. Het aanbod richt zich op kinderen van nul t/m 12 jaar. Al bijna 30 jaar staat Plukkebol in de stad bekend als een solide familiebedrijf dat hoogwaardige kwaliteit levert.

Groepsfoto @Westerhonk Speeltuin 2014