Inzamelingsactie in samenwerking met Stichting Uit De Brand!

Op zaterdag 28 november organiseert het Mama Café Delft in samenwerking met Stichting Uit De Brand een inzamelingsactie waarbij goederen zullen worden ingezameld om gezinnen die op of onder de armoedegrens met kerst te verblijden met een mooie kerstpakket.
Stichting Uit De Brand is een plaatselijke organisatie die zich inzet om armen te ondersteunen waar nodig. Dit doen de betrokken vrijwilligers van Stichting Uit De Brand onder meer door een luisterend oor te bieden,  mensen te steunen en waar nodig door te verwijzen naar de juiste instanties, en door goederen, zoals meubels, kleding en levensmiddelen te verzamelen en te schenken om mensen die het anders niet hadden kunnen betalen, een stapje op weg te helpen.
Tijdens het Mama Café speelochtend kunt u goederen doneren zodat Stichting Uit De Brand mooie kerstpakketten kan samenstellen. Daarbij kunt u denken aan lang houdbare levensmiddelen zoals blikjes groente, pakken soep, thee en koffie. Verder kunnen verzorgingsproducten, zoals shampoo, douchegel, etc. worden gedoneerd. Naast voedsel, is Stichting Uit de Brand ook op zoek naar kinder- en babykleding, schoenen en speelgoed. Gebruikt of nieuw, alles is welkom, mits het schoon, heel en in redelijke tot goede staat verkeert. Knuffels kunnen niet worden gedoneerd in verband met hygiëne.
Het Mama Café Delft en Stichting Uit De Brand stellen jullie donaties zeer op prijs. Kom gezellig langs op zaterdag 28 november bij Plukkebol Kinderopvang (Raamstraat 65). Van 10.30 – 12.30 uur kun je, samen met jouw gezin, terecht voor een kopje thee of koffie. Kosten: entree is gratis, consumpties € 2,50 per gezin. Annewil Blom van Stichting Uit De Brand zal dan ook aanwezig zijn om meer informatie te geven over hun initiatief en om de donaties in ontvangst te nemen. Wil je meer informatie over deze bijeenkomst? Neem dan eens contact met ons op via mcdcoordinator@gmail.com. Voor meer informatie over Stichting Uit De Brand ga naar www.stichtinguitdebrand.nl


Auteur: Angela
Foto: stichting uit de Brand