We zetten alle moeders in het zonnetje!

Het Mama Café van zaterdag 7 mei 2016 staat in het teken van Moederdag. We zetten deze dag de mama's in het zonnetje met een echte Mama Verwenochtend! 
  • De kleintjes maken een mooie Moederdagknutsel samen met Tamara en Eveline van de Knutselkliek.
  • Masja van Herpen van Massage bij Masja komt langs om moeders in het zonnetje te zetten met een laagdrempelige Mama Verwen handmassage!
  • Maaike Dijstra, Voedingscoach en (sport) diëtist bij Mijn Voedingscoach Delft is aanwezig voor een 1-op-1 inloopspreekuur. Maaike heeft veel ervaring met het begeleiden van vrouwen die net bevallen zijn en die borstvoeding geven.
  • Schoonheidsspecialiste Kimberly geeft je advies over je huid, de verzorging van de huid, en eventuele huidproblemen bespreken.
WINACTIE! Onder de mama's wordt maar liefst 4 prijzen verloot:
  • een bon om te besteden bij Kobus Kuch twv €10,-,
  • een bon voor een (zwangerschaps)massage bij Womanhood studio twv €49,-
  • Hand Cream (tv €24,95) en Exfoliating Facial Cream (€30,75) van Botaní  (verkrijgbaar bij de Womanhood studio).
Na afloop krijgen alle moeders een verrasings goodiebag mee naar huis mede mogelijk gemaakt door Studio SpringboonKlieder Delft, de Womanhood studio, Schoonheidsspecialiste KimberlyBloei en Moeders voor Moeders.

De prachtige digitale poster om de Moeder Verwenochtend aan te kondigen is ontworpen door Irene van Bliksels.nl.
Het Mama Café vindt plaats van 10.30 tot 12.30 uur bij Plukkebol kinderopvang aan de Raamstraat 65 (vlak achter het station). Spelen, kletsen, andere ouders ontmoeten, ervaringen uitwisselen, genieten, de koffie/thee staat voor jullie klaar met wat lekkers erbij! Carla en Denise van het Mama Café Delft zijn de gastvrouwen van vandaag en staan klaar om jullie te verwelkomen! 
Voor het gebruik van consumpties vragen we €2,50 per gezin. Voor dit bedrag kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee, en wat lekkers. Dit kun je (liefst gepast) contant betalen tijdens het Mama Café. Vooraf overmaken naar NL21INGB0007411412 kan ook!