Veel gestelde vragen

V: Wat kost het om naar een speelgroep bijeenkomst te gaan?
A: Helemaal niets! Deelname is gratis, alleen voor de consumpties vragen we een kleine vergoeding. Voor €2,50 per gezin kunnen jullie onbeperkt gebruik maken van koffie, thee, koekjes, fruit en rozijntjes. Het bedrag kun je contant betalen (liefst gepast) tijdens de speelochtend of vooraf overmaken naar NL21INGB0007411412. Het meebrengen van eigen consumpties is overigens ook toegestaan. 

V: Is het Mama Café Delft alleen voor inwoners uit Delft?
A: Nee, het Mama Café Delft is voor ouders met jonge kinderen uit Delft en de omgeving van Delft. Maar ook als je slechts af en toe in Delft bent, bijvoorbeeld omdat je hier een vriendin bezoekt, dan ben je van harte welkom in ons Mama Café!   

V: Kan het Mama Café Delft mij voor mijn studie in contact brengen met ouders? 
A: We beseffen dat het heel lastig kan zijn om voor een onderzoeksproject in contact te komen met genoeg ouders om het project succesvol af te kunnen ronden. We denken daarom graag met je mee om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Stuur echter wel eerst even een email met alle informatie en jouw vragen. Onaangekondigd langskomen bij onze activiteiten wordt namelijk niet op prijs gesteld.

V: Vanaf welke leeftijd kan ik met mijn kindje langskomen bij het Mama Café Delft?
A: Het Mama Café Delft is een ontmoetingsplek voor ouders met jonge kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Dit betekent dat zelfs de allerkleinsten bij ons terecht kunnen. Als jullie er aan toe zijn om te komen dan zijn jullie hartstikke welkom, ook wanneer spelen en deelnemen aan eventuele georganiseerde activiteiten nog niet echt van toepassing is voor jouw kindje. Er komen geregeld moeders met kleine baby’s langs om andere ouders te ontmoeten. Voor de hele kleintjes is het  vaak al leuk om gewoon rond te kijken en andere kindjes te zien en horen. Besef wel dat een pasgeboren baby extra vatbaar kan zijn voor griepjes en verkoudheden als je groepen mensen op zoekt. Heb je een ouder kind dat een keer mee wil komen met zijn jongere broer/zus, bijvoorbeeld in vakantie perioden, dan is dat ook prima!

V: Ik ben ondernemer en kom graag eens langs bij een speelgroep van het Mama Café Delft.
A: Leuk dat je interesse hebt in het Mama Café Delft en bij ons wil langskomen. We werken heel graag samen met andere partijen relevant voor zwangeren en ouders met jonge kinderen (0-4 jaar). Daarnaast dragen we lokale mompreneurs altijd een warm hart toe. We waarderen het echter als je hier eerst even een mailtje over stuurt zodat we kunnen overleggen over mogelijkheden om iets voor elkaar te kunnen betekenen. Wij bewaken zorgvuldig de belangen van de ouders en kinderen die naar onze Mama Café activiteiten komen om elkaar te ontmoeten en plezier te hebben. Onaangekondigd langskomen bij onze activiteiten wordt daarom niet op prijs gesteld.

V: Ik zag dat jullie een flyermap hebben die ouders tijdens de speelochtenden in kunnen zien en flyers uit mee kunnen nemen. Kan ik hier ook flyers van mijn onderneming in achterlaten?
A: De flyermap is een extra dienst die we onze samenwerkingspartners aan kunnen bieden. Als je interesse hebt in deelname aan de flyermap stuur ons dan eens een berichtje dan kunnen we samen overleggen over wat we voor elkaar kunnen betekenen.

V: Hoe kan ik als ondernemer een bijdrage leveren aan het Mama Café Delft?
A: Er zijn diverse mogelijkheden om ons te steunen. Naast financiële steun of een donatie van spullen, kunt u als ondernemer ook optreden als gastvrouw tijdens een van onze Mama Café ochtenden. Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk alvast hier. 

V: Is het mogelijk om een flyer van mijn onderneming achter te laten in jullie flyermap ?
A: De flyermap is een extra dienst die we onze samenwerkingspartners aan kunnen bieden. Bezoekende uders kunnen deze map tijdens de speelochtenden inzien en flyers mee naar huis nemen. Als je interesse hebt in deelname aan de flyermap stuur ons dan eens een berichtje dan kunnen we samen overleggen over wat we voor elkaar kunnen betekenen.