Het Team
Angela - Hand & span diensten
Mijn naam is Angela, ik ben 35 jaar en ik woon samen met Martijn en onze twee dochters Olivia (2010) en Sophie (2014) in Delft. Sinds 2015 ben ik betrokken bij het Mama Café Delft. Eerst als sporadische bezoekster van de speelochtenden, nu als vrijwilliger! Het Mama Café Delft ervaar ik als een fijne ontmoetingsplek voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Terwijl de kinderen met leeftijdsgenoten spelen kunnen ouders onder het genot van een kopje thee of koffie met elkaar in contact komen en ervaringen delen. In mijn vrije tijd ben ik altijd wel met een of ander haakproject bezig, werk ik graag aan mijn website waarbij ik leuke knutsel-, kook-, en traktatie ideeën voor kinderen deel, en doe ik aan yoga. Ik hoop jullie snel te ontmoeten tijdens een van de activiteiten van Mama Café Delft!Annemarie - Oprichter & voorzitter
In 2010 ben ik in Delft komen wonen. Toen ik in 2011 moeder werd van mijn dochter kwam ik erachter dat er nog weinig plekken in Delft waren waar je laagdrempelig in contact komt met andere ouders met jonge kinderen. Terwijl het delen van ervaringen met andere jonge ouders juist zo fijn is in deze levensfase! Zo ben ik gestart met het organiseren van het Mama Café Delft begin 2012. Inmiddels is in 2013 ook mijn zoon geboren en geniet ik nog steeds van het Mama Café Delft! Eveline - Mama Café Delft Knutselkliek & Nieuwsbrief
Ik ben Eveline, 27 jaar en moeder van een Owen (3) en een Emily (1). Op dit moment ben ik huismoeder en hoewel ik dat met plezier doe, merk ik toch dat ik behoefte heb aan meer sociale contacten. Mijn hele leven ben ik al graag creatief bezig, van tekenen tot verhalen schrijven. Om mijn creativiteit een uitlaatklep te geven heb ik een klein bakkersbedrijf opgericht; Koekjes Trakteren. Daarbij merkte ik dat ik het vooral heel leuk zou vinden om ook met andere mensen samen creatief bezig te zijn. Daarom heb ik een berichtje op het Mama Café Forum geplaatst en zo kwam ik met Tamara in contact, die toevallig een soortgelijk idee had. Zo is de Mama Café KnutselKliek geboren! Ik hoop dat we een heleboel gelijkgestemden kunnen verzamelen en vooral erg gezellige tijden kunnen hebben met elkaar.


Irene - design & drukwerk 
Met mijn bedrijf Bliksels werk ik als freelancer op de uiteenlopende gebieden van onderwijs en ontwerp van drukwerk en online design. Daarnaast sport ik graag, lees ik veel, en vind ik het leuk om te tekenen, fotograferen en te koken. Het Mama Café Delft zie ik als een plek waar mensen elkaar in persoon kunnen ontmoeten en informatie kunnen delen. Door de uitwisseling van kennis en ervaringen kun je jezelf ontwikkelen, anderen helpen en ontstaat er vertrouwen in eigen kunnen. Ik hoop jullie snel te ontmoeten! 

Kim - Coördinator uitjes commissie
Ik ben Kim, gelukkig getrouwd met Paul en trotse moeder van zoontje Bram. Toen ik moeder werd was het voor mij vanzelfsprekend minder uren te gaan werken en mij helemaal op het moeder-zijn te storten. Al snel kwam ik er echter ook achter dat ik dit toch het liefst samen met andere moeders doe. En zo kwam ik bij Mama Cafe Delft terecht. Ik vond het gelijk een gezellige plek en de speelgroep ochtenden zijn als het even kan dan ook een vast onderdeel van mijn week geworden. Ik hoop jullie allemaal snel een keer te ontmoeten! 


Nathalie - Voorzitter & gastvrouw
Al een tijdje bezoek ik de speelochtenden van het Mama Café Delft en probeer mee te doen met de Mom’s night out en Family-Day’s. Voor mij is het Mama Café en prettige laagdrempelige welkome aanvulling op het moederschap. Ik heb er daarom veel zin in om activiteiten te bedenken en helpen organiseren voor andere mama’s en papa’s. Iets over mijzelf… Als echte Kaaskop (persoon uit Alkmaar) ben ik ongeveer 7 jaar terug in Delft komen wonen. Inmiddels wonen we daar met zijn drieën. Naast bezig zijn met mijn zoontje (nu even mijn grootste hobby ;-) kun je mij drie dagen en een avond in de week vinden op de Haagse PABO.


Tamara - Knutselkliek & gastvrouw
Mijn naam is Tamara. Na vele jaren met andermans kinderen te hebben gewerkt ben ik sinds twee jaar de trotse moeder van Jan. Via mijn vorige baan ben ik in aanraking gekomen met het mama café. Voor mij is het heel prettig om op een laagdrempelig manier andere moeders te ontmoeten en andere kinderen waar Jan mee kan spelen. Wanneer het nodig is help ik een handje mee tijdens activiteiten van het mama café of blog ik voor de nieuwsbrief en de website.