Het Mama Café

Wil jij andere (aanstaande) ouders uit de buurt ontmoeten? Ben je op zoek naar speelkameraadjes voor je kindje(s)? Wellicht is Mama Café Delft dan wat voor jou! Het Mama Café Delft is een ontmoetingsplek voor (aanstaande) ouders en hun kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar oud uit Delft en omgeving. Ook papa’s, grootouders en aanstaande mama’s zijn hartstikke welkom!

Voor de kinderen biedt het Mama Café Delft een speelplek, waarbij vaak extra activiteiten worden georganiseerd zoals knutselen of muziekles. Voor de volwassenen is het Mama Café Delft een ontmoetingsplek. Het Mama Café organiseert ook Mom’s Night Out avonden en Family-Day uitjes waar je kennis kunt maken met andere ouders en hun kinderen. 

Voel je vrij om eens binnen te lopen bij een ochtend van het Mama Café! Deze vinden twee maal per maand plaats op woensdagochtend en één maal per maand op zaterdagochtend. Het Mama Café Delft heeft twee locaties ter beschikking voor de speelgroep bijeenkomsten. Op beide locaties zijn speelgoed en speelkleden aanwezig en is er een plek om je kindje(s) te verschonen. Verder kun je voor een klein bedrag (€2,50 per gezin) onbeperkt gebruik maken van koffie, thee, koekjes, fruit en rozijntjes. 

Naast gezelligheid deelt het Mama Café Delft ook kennis. Zo zijn er vaak relevante professionals aanwezig tijdens de speelgroep bijeenkomsten voor een korte presentatie of workshop rondom de thema’s opvoeding en ouderschap. Aanmelden voor Mama Café ochtenden is overigens niet nodig, tenzij dat specifiek in de agenda staat vermeld. Kijk in onze agenda en bij locaties voor aanvullende informatie. 

Tijdens activiteiten van het Mama Café Delft ligt de verantwoordelijkheid bij de ouders. Het Mama Café Delft kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongelukken of beschadigingen. Zie hiervoor ook onze huisregels en disclaimer.