Vacatures

Gastvrouw Mama Café Delft

Mama Café Delft is op zoek naar gastvrouwen die een paar keer per jaar onze speelochtenden willen verzorgen. Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt om in contact te komen met ouders en hun kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar? Wil jij creatief aan de slag met de kinderen tijdens onze knutselactiviteiten? Zorg jij ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt? Dan is gastvrouw zijn bij het Mama Café Delft misschien wel iets voor jou!

Het Mama Café Delft is een ontmoetingsplek voor (aanstaande) ouders en hun kinderen uit Delft en omgeving. Tweemaal per maand worden speelochtenden georganiseerd waarbij ouders in een informele setting met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen kunnen delen. Onder het genot van een drankje en wat lekkers leren de ouders elkaar beter kennen, terwijl de kinderen ongestoord met elkaar kunnen spelen in de speciaal daarvoor ingerichte ruimtes die het Mama Café Delft tot haar beschikking heeft.

Wie ben jij?
 • Je ben een gezellig en sociaal persoon die affiniteit heeft met de doelgroep
 • Je ben assertief en stapt makkelijk op mensen af
 • Je bent gastvrij en je vindt het belangrijk dat jouw gasten het naar hun zin hebben
 • Je vindt het leuk om kinderen te helpen bij (knutsel)activiteiten
 • Je bent enthousiast en bent minimaal 4 maal per jaar op de derde donderdag en/of de laatste zaterdag van de maand beschikbaar voor het Mama Café Delft

Wat moet je doen?
 • Je richt de ruimte in voor de speelochtend, de knutseltafel maak je klaar en je zorgt dat er genoeg speelgoed aanwezig is, zodat de kleintjes zich kunnen vermaken
 • Je ontvangt de gasten en voorziet hen van een kopje thee of koffie en zorgt je voor een gezond tussendoortje voor de kinderen. 
 • Je informeert de bezoekers over Mama Café Delft, je wijst hen op de regelen en je neemt de contributie in ontvangst 
 • Je fungeert als aanspreekpunt voor locatie, ondernemers en bezoekers tijdens de speelochtend
 • Je assisteert bij (knutsel)activiteiten en workshops die tijdens het Mama Café worden gehouden
 • Je ruimt na afloop van de speelochtend de ruimte op, je zorgt dat de afwas is gedaan, het speelgoed is opgeborgen en dat de ruimte schoon en netjes wordt achtergelaten.
Is de functie van gastvrouw je op je lijf geschreven? Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste team vrijwilligers en een bijdrage leveren aan het succes van het Mama Café Delft? Denk je graag mee over de invulling van de werkzaamheden en over de toekomst van onze jonge onderneming? Ben je flexibel, ondernemend en assertief? Dan zoeken wij jou! Neem snel contact met ons op via mcdcoordinator@gmail.com en hopelijk kunnen wij jou verwelkomen als een van onze nieuwe gastvrouwen!

---------------------

Mama Café Delft zoekt een penningmeester 

Mama Café Delft is op zoek naar een penningmeester die wil waken over de inkomsten en uitgaven van de stichting en daarnaast een bijdrage wil leveren aan het ontwikkelen van het financieel beleid van Mama Café Delft.  Ben jij handig met cijfers en werk je nauwkeurig en secuur? Lijkt het je leuk om mee te denken over manieren om nieuwe fondsen en donateurs te verbinden aan het Mama Café Delft? Ben jij voor enkele uren per maand beschikbaar om ons team enthousiaste vrijwilligers komen versterken? Dan is penningmeester bij het Mama Café Delft misschien wel iets voor jou!

Het Mama Café Delft is een ontmoetingsplek voor (aanstaande) ouders en hun kinderen uit Delft en omgeving. Tweemaal per maand worden speelochtenden georganiseerd waarbij ouders in een informele setting met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen kunnen delen. Onder het genot van een drankje en wat lekkers leren de ouders elkaar beter kennen, terwijl de kinderen ongestoord met elkaar kunnen spelen in de speciaal daarvoor ingerichte ruimtes die het Mama Café Delft tot haar beschikking heeft. Naast de speelochtenden organiseert het Mama Café Delft regelmatig Mom’s Nights Out, Family Day’s en overige bijeenkomsten die interessant zijn voor ouders van jonge kinderen in de regio Delft.

Wie ben jij?
-        Je ben goed met cijfers en hebt ervaring met het bijhouden van inkomsten en uitgaven
-        Je bent nauwkeurig en secuur waar het gaat om financiën
-        Je hebt ervaring met het werven van fondsen en donateurs of wilt daar ervaring in op doen
-        Je vindt het leuk om mee te denken over het financieel beleid van Mama Café Delft
-        Je bent enkele uren per maand beschikbaar om de werkzaamheden uit te voeren

Wat ga je doen?
-        Je gaat de inkomsten en uitgaven van Stichting Mama Café Delft bijhouden
-        Je bereidt voor, schrijft en publiceert het jaarlijkse financieel overzicht van Stichting Mama Café Delft
-        Je gaat op zoek naar nieuwe fondsen en donateurs en biedt ondersteuning aan de voorzitter en secretaris met het leggen van contact met deze partijen
-        Je biedt ondersteuning bij het opstellen van de financiële stukken ten behoeve van het aanvragen van fondsen en donaties
-        Je zorgt voor de tijdige communicatie met crediteuren en debiteuren over betalingstermijnen

De nieuwe penningmeester krijgt de mogelijkheid om een cursus te volgen mogelijk gemaakt door Fonds 1818. Met deze nieuwe kennis wordt je klaargestoomd om ons team te versterken en om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het financieel beleid van onze stichting.


Is de functie van penningmeester je op je lijf geschreven? Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste team vrijwilligers en een bijdrage leveren aan het succes van het Mama Café Delft? Denk je graag mee over de invulling van de werkzaamheden en over de toekomst van onze jonge onderneming? Ben je flexibel, ondernemend en assertief? Dan zoeken wij jou! Neem snel contact met ons op via mcdcoordinator@gmail.com en hopelijk kunnen wij jou verwelkomen als onze nieuwe penningmeester!